Doc.gr
Στρατηγάκη Νικολίνα Ε.

Στρατηγάκη Νικολίνα Ε.

Ψυχολόγος Βάρη


Πληροφορίες για Στρατηγάκη Νικολίνα Ε.
Η Νικολίνα Ε. Στρατηγάκη είναι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Γονέων - Ζευγαριών και Life Coach. Δουλεύει ιδιωτικά, με Ελληνόφωνα αλλά και Αγγλόφωνα άτομα, από τον καινούριο χώρο της στα Νότια Προάστια, στη Βάρη. Απέκτησε το BSc (Hons) στην Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και προχώρησε με τις σπουδές τις αποκτώντας το Post Graduate Certificate και το MSc στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, στα πανεπιστήμια του Σίτι, Λονδίνου (City) και Αν. Λονδίνου (UEL) αντίστοιχα, και το Certificate στο Personal Life Coaching από το Coaching Academy στην Αγγλία. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, έχει δουλέψει με ένα ευρύ φάσμα ατόμων με ποικίλες συναισθηματικές δυσκολίες, βοηθώντας τους να υπερνικήσουν τις καθημερινές τους δυσκολίες και να αποκτήσουν ένα αυξημένο αίσθημα ικανοποίησης και ελέγχου της ζωής τους. Γράφει άρθρα, δίνει ομιλίες και είναι εισηγήτρια σεμιναρίων και εργαστηρίων. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι: - Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων - Personal Life Coaching - Διαδικτυακή Θεραπεία - Συμβουλευτική Γονέων - Συμβουλευτική Ζευγαριών - Εργαστήρια Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Γονέων - Θεματικά Σεμινάρια και Εργαστήρια
  • Ιατρικοί σύλλογοι
    Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία
  • Ομιλούμενες γλώσσες
    Αγγλικά, Ελληνικά
Επαγγελματική εμπειρία
Προσωπικό Γραφείο
2008-2015

Δουλεύω ιδιωτικά, με Ελληνόφωνα αλλά και Αγγλόφωνα άτομα από το 2008, όπου και επέστρεψα από το Λονδίνο. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, χρησιμοποιώ εξατομικευμένες μη ιατρικές θεραπείες δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα στην οποία να μπορούν να εκφραστούν οι θεραπευόμενοι συναισθηματικά και να αποκτήσουν μία βαθύτερη αντίληψη των θεμάτων που τους απασχολούν. Σκοπός της θεραπείας είναι να βοηθήσω τους θεραπευόμενους να κατανοήσουν τις εσωτερικές τους διαμάχες και να βρουν καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους να αντιμετωπίσουν αλλά και να αλλάξουν τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζονται τις σκέψεις και τη συμπεριφορά τους, βελτιώνοντας έτσι την ψυχική αλλά και την συνολική τους ευημερία. Γράφω άρθρα, δίνω ομιλίες και είμαι εισηγήτρια σεμιναρίων και εργαστηρίων. Τα τελευταία χρόνια μεταξύ άλλων οργανώνω και διεξάγω με μεγάλη επιτυχία και Εργαστήρια Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Γονέων.

Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών
2010-2011

Ψυχολόγος Διάγνωση και εκτίμηση συναισθηματικών και μαθησιακών δυσκολιών παιδιών και εφήβων. Εκτίμηση νοητικού επιπέδου. Χορήγηση ψυχομετρικών και προβολικών τεστ (WISC-III, Stanford-Binet, Tree test, Scribble, D10). Συμβουλευτική και συνεργασία με οικογένειες.

Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου
2010-2011

Ψυχολόγος Ψυχολογική εκτίμηση παιδιών και εφήβων: διαγνωση συναισθηματικών δυσκολιών, εκτίμηση μαθησιακών δυσκολιων και νοητικής στερησης. Χορήγηση ψυχομετρικών τεστ (WISC-ΙΙΙ, Raven colour/standard).

Woman'S Trust, London
2006-2008

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Προσέφερα ατομική θεραπεία σε γυναίκες που ήταν ή είχαν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Έβλεπα τους θεραπευόμενους σε 50λεπτες συνεδρίες, εβδομαδιαίως, εώς και 18 εβδομάδες. Δούλευα χρησιμοποιώντας την Προσωποκεντρική προσέγγιση. Συμμετοχή σε ομαδική εποπτεία κάθε 15 μέρες. Υπεύθυνη για τυν οργάνωση των συνεδριών μου και οποιαδήποτε επικοινωνία με τους θεραπευόμενούς μου, καθώς και των σημειώσεων μου και την ανάλογη αρχειοθέτησή τους.

Mind In Tower Hamlets, London
2005-2006

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Οι ευθύνες μου συμπεριελάμβαναν ατομική θεραπεία σε θεραπευόμενους εώς και 24 εβδομάδες. Ατομική εποπτεία κάθε 15 μέρες και υπέυθυνη για να κρατάω ενήμερους τους φακέλους των θεραπευόμενων. Δούλεψα με θεραπευόμενους απο όλα τα κοινωνικοπολιτικά στρώματα που αντιμετωπίζαν ψυχολογικές δυσκολίες όπως κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας, εθισμό σε αλκοόλ και ναρκωτικά, μη ελεγχόμενο θυμό, άγχος, χρόνιες ασθένειες, πένθος, σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίηση.

Tasha Foundation Eealing, London
2004-2005

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Ψυχολογική αξιολόγηση και ατομική θεραπεία ατόμων με προβλήματα κυρίως εθισμού σε αλκοόλ και ναρκωτικά αλλά όχι μόνο. Δούλευα με τους θεραπευόμενους για 6 εβδομάδες, χρησιμοποιώντας κυρίως την Γνωστική-Συμπεριφορική προσέγγιση.

Mind In Harrow, London
2003-2005

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Προσέφερα ατομική θεραπεία σε θεραπευόμενους απο διάφορες κοινωνικές ομάδες, που αντιμετώπιζαν μία μεγάλη γκάμα απο ψυχολογικές δυσκολίες. Οι συνεδρίες προσφερόντουσαν εώς και 24 εβδομάδες και ήμουν υπεύθυνη για την κράτηση σημειώσεων και την ενημέρωση των φακέλων των θεραπευόμενων. Συμμετείχα σε ομαδική εποπτεία καθε 15 μέρες.

Εκπαίδευση
The Coaching Academy
Personal Life Coaching
2006-2006

Certificate

University Of East London
Counselling Psychology
2003-2005

MSc

City University London
Counselling Psychology
2002-2003

Post Graduate Certificate

Αξιολογήσεις για Στρατηγάκη Νικολίνα Ε.

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις